HOME | NIEUWS | LACHENDE BOEDDHA | SPIRITUEEL CAFE | CURSUSSEN | LINKS | CONTACT
 
 
 

In Spiritueel cafe " de lachende boeddha" ontvangt Jannie van der Meer op Zondagmiddag 8 december 2002 aanvang 15.00 uur gast Eleonore Kelder uit Woerden. Ze zal een lezing geven over UltraMind EZP.

Adres: Spiritueel Centrum Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.( naast Museum Bisdom van Vliet )

"Toeval en intuitie !"

Het is ons allemaal wel eens overkomen:

Iemand belt juist op het moment dat wij op het punt staan hem of haar op te bellen: er staat een artikel in de krant met exact die inlichtingen waar we naar op zoek zijn: we pakken een boek van de plank, we openen het en de woorden die we lezen zijn toepasselijk voor dat specifieke moment:
We zitten naast iemand in de trein en het gesprek dat plaatsvindt geeft inzicht in een probleem waar wij op dat moment mee worstelen.

Hoe vinden dat soort dingen plaats en nog veel belangrijker, waarom gebeuren ze en waarvoor dienen ze?

Dit proces van toeval is een proces waar de meeste mensen wel mee vertrouwd zijn, maar dat we niet altijd op een bevredigende manier kunnen verklaren. Het komt echter vaak voor, dat toeval ons als het ware van buitenaf een oplossing aanreikt voor een probleem waar we mee zitten We ervaren deze zogeheten toevalligheden in ons leven als een sturing, waardoor we zeggen: " toeval bestaat niet, het heeft zo moeten zijn"
Toch is het begrijpen van toeval van fundamenteel belang voor een dieper en beter begrip van de zin van ons bestaan. Het werkt als een belangrijk ordeningsprincipe in ons leven, mits we het als zodanig kunnen herkennen.

Het is alsof de geest van "toeval" ons zegt:" Je hoeft het niet alleen te doen, we zijn voortdurend samen, wordt het niet eens tijd, dat je mij erkent? "

Vaak zijn tekens van "toeval" aankondigingen van belangrijke aanstaande gebeurtenissen: op andere momenten zijn het weer tekens van troost die ons dan verzekeren "dat alles goed zal komen".

Het kunnen ook wegwijzers zijn, die ons wijzen hoe we verder moeten, of welke weg we bepaald niet moeten kiezen. Steeds weer geven ze ons het gevoel, dat we in contact staan met iets dat voor ons op de uitkijk staat, wat er voor ons ligt, het beste met ons voor heeft en aanwezig is, of we het nu oproepen of niet.

De tekens, die we krijgen komen niet uit de fysieke wereld, maar uit de spirituele wereld. Het zijn boodschappen uit een wereld, die voorbij onze fysieke beperkingen ligt, ook wel gene zijde genoemd. Het is onze persoonlijke gids of raadgever, die op deze wijze met ons communiceert. De mogelijkheden om te onderscheiden of een toevallige gebeurtenis ons adviseert iets te doen of juist niet of om nog even af te wachten, is de sleutel tot een succesvol leven. Hoe kunnen we deze sleutel verwerven?

Deze sleutel is het bewuste gebruik van onze intuitie. Wanneer we echter weten, hoe onze intuitie werkt, kunnen we verbinding maken met onze Hogere Intelligentie, onze gids en kunnen we de feedback uit de spirituele wereld verstaan, begrijpen en toepassen in ons leven.

You never walk alone.

We nodigen je van harte uit op deze bijzondere zondagmiddag.

Dit is "het" moment om meer duidelijkheid te verkrijgen over het hoe en waarom van het spirituele werk en hoe men aan de informatie komt van "gene zijde".

Voor info : tel. 0182-373086 / 06-20970285
Jannie van der Meer
Rozenplantsoen 20
2841 AN Moordrecht
de_lachende_boeddha@hotmail.com

of

Leonore Kelder
van Silva UltraMind EZP
Bastion Willem 7
3445 DG Woerden
Tel. : 0348-418167 fax: 0348-418167

Deze lezing wordt gegeven op Zondagmiddag 8 december 2002.
Aanvang 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.
Toegang is gratis.
In (Spiritueel Centrum) Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.
( 't poortje naast Museum Bisdom van Vliet).
N.B: Goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt praktisch voor de deur. Vanuit Gouda neemt u de bus richting Utrecht. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de overkant van de weg op het parkeerterrein bij het bejaardenhuis.

De bijeenkomsten zijn gratis, daar ze voor een ieder toegankelijk moeten kunnen zijn en blijven.
Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.
Koffie, thee en drankjes afrekenen bij Laura aan de bar.