HOME | NIEUWS | LACHENDE BOEDDHA | SPIRITUEEL CAFE | CURSUSSEN | LINKS | CONTACT
 
 
 

In Spiritueel cafe " de lachende boeddha" ontvangt Jannie van der Meer op Zondagmiddag 9 maand 2003 aanvang 15.00 uur de gasten Jan en Carla de With.

Adres: Spiritueel Centrum Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.( naast Museum Bisdom van Vliet )

"Avatar trainingen."

Onthul je ware potentieel !

Sta jij in je kracht !

Op zoek naar een betere balans in jouw drukke leven ? De wens meer uit jouw leven te halen en jouw leven meer diepgang te geven ? Geen zin om je leven te laten regeren door een veelheid van " ja maars en kan-niets"? Dan is AVATAR iets voor je !!!!!!!

Wat is AVATAR?

Avatar is een training die over jouw gaat.Het is een krachtige eerlijke, persoonlijke ontwikkelingstraining. Waarmee jij je vermogen om vanuit vrije wil te leven blijvend kunt versterken.

Hoe werkt AVATAR ?

Avatar werkt vanuit het "Belief-management". Je eigen overtuigingen ( ideeen, gedachten) zijn bepalend hoe jij jouw realiteit ervaart. Sommige overtuigingen stimuleren je, terwijl andere je juist enorm verzwakken. AVATAR helpt je om je bewustzijn diepgaand te onderzoeken en te ontdekken, welke overtuigingen jouw leven beinvloeden. Vaak ben je je niet bvewust van je overtuigingen terwijl deze wel bepalen hoe jij je leven ervaart. Je herontdekt je natuurlijke vermogen om overtuigingen te creeren en te discreeeren. Met deze vaardigheden kan je jouw leven vormgeven, zoals jij het zelf wilt.

Wat bereik je met AVATAR ?

Elke deelnemer heeft een andere achtergrond, kiest persoonlijke thema's, volgt een individueel proces en heeft unieke erevaringen. Maar toch even een paar ervaringen, die het meest genoemd worden. *Zelfwaardering en vertrouwen * Enthousiastme in het leven * Stabiliteit, rust en helderheid.*Spirituele groei* Liefdevolle relaties* Waardering en respect voor anderen* Loskomen van oude patronen en gedragingen.* Efficient en doelgericht werken.

Waar we deze middag mee bezig zijn !.

Op deze middag in het spiritueel cafe zullen we samen met jou op zoek gaan hoe o.a. overtuigingen werken. Het is een interactief programma, waar je veel te weten kan komen over jezelf en waar je veel kan leren van anderen.

Wil je van te voren meer informatie, dan kan je onze zeer uitgebreide web-site bezoeken www.avatar.nl en je kunt ons altijd bellen tel.0348-560056.

We willen jullie WELKOM heten. Carla en Jan de With en Marieke Verhoef.

Tot ziens op 9 maart a.s.

Deze lezing wordt gegeven op Zondagmiddag 9 maart 2003.
Aanvang 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.
Toegang is gratis.
In (Spiritueel Centrum) Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.
( 't poortje naast Museum Bisdom van Vliet).
N.B: Goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt praktisch voor de deur. Vanuit Gouda neemt u de bus richting Utrecht. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de overkant van de weg op het parkeerterrein bij het bejaardenhuis.

Voor info : tel. 0182-373086 / 06-20970285
Jannie van der Meer
Rozenplantsoen 20
2841 AN Moordrecht
de_lachende_boeddha@hotmail.com

De bijeenkomsten zijn gratis, daar ze voor een ieder toegankelijk moeten kunnen zijn en blijven.
Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.
Koffie, thee en drankjes afrekenen bij Laura aan de bar.