HOME  | NIEUWS  | LACHENDE BOEDDHA  | SPIRITUEEL CAFE  | CURSUSSEN  | LINKS  | GEDICHTEN / SPREUKEN  | CONTACT  | GASTENBOEK  | ARCHIEF SPIRITUEEL CAFE
 
 
 

In Spiritueel cafe " de lachende boeddha" ontvangt Jannie van der Meer op Zondagmiddag 10 oktober 2004 aanvang 15.00 uur gast Matthijs de Leng uit Boskoop.

Adres: Spiritueel Centrum Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.( naast Museum Bisdom van Vliet )

"Mediumschap" Door de eeuwen heen is over mediumschap al heel veel geschreven. Er zijn er, die mediumschap een warm hart toedragen, maar er zijn er ook die er zich van afkeren en er in helemaal niets mee hebben.

Kijken we naar de historie, hoe het paranormale en dus ook het mediumschap wordt beschouwd, dan zijn wij blij dat deze tijden voorbij zijn.

Er zijn momenteel heel veel mensen, die ervaringen hebben met het paranormale/mediumschap, maar er ( nog ) niets mee kunnen. We willen het mediumschap graag gaan verduidelijken en laten zien, dat een ieder plezier aan mediumschap kan beleven om te komen tot persoonlijke ontwikkeling, dat is een belangrijke boodschap in ieders leven.

Mediumschap maakt deel uit van een groter geheel, dat het paranormale wordt genoemd.

Het paranormale omvat het werken met de stoffelijke zintuigen, zoals zien, reuken, luisteren, proeven e.d, echter mediumschap is het communiseren met mensen/entiteiten, die het aardse leven hebben verlaten en dus niet langer in de stof aanwezig zijn.

Er is mentaal mediumschap en fysiek mediumschap. Wat dit is ?

Wel, dat willen we graag verduidelijken en ook, dat er een leven is na de stoffelijke dood.

Heb je een vraag over mediumschap ?

Heb je ervaringen, die vragen oproepen ?

Kom dan bij ons langs op zondagmiddag 10 october 2004. Aanvang 15.00 uur, dan zullen we je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Ook worden er cursussen en workshops gegeven, waarvoor jij je voor kan aanmelden. Er zijn tevens (intensieve) relaties met de Engelse organisatie I.SM. Ook is het mogelijk, wanneer je daar belangstelling voor hebt, inspiratief ontvangen pianomuziek door ..., op zijn web-site te beluisteren en eventueel zijn cd bestellen.

Aanvang 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.
In (Spiritueel Centrum) Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.
( 't poortje naast Museum Bisdom van Vliet).
N.B: Goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt praktisch voor de deur. Vanuit Gouda neemt u de bus richting Utrecht. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de overkant van de weg op het parkeerterrein bij het bejaardenhuis.

Voor info : tel. 0182-373086 / 06-20970285
Jannie van der Meer
Rozenplantsoen 20
2841 AN Moordrecht
de_lachende_boeddha@hotmail.com

Minimale bijdrage 3 euro (incl. 1 x koffie/thee). Je bijdrage kan HELAAS niet langer vrijblijvend zijn, daar we vanaf heden een prijskaartje aanhangt. Het is niet de bedoeling om winst te maken, maar WEL om kostendekkend bezig te zijn en dat ook te blijven.