HOME | NIEUWS | LACHENDE BOEDDHA | SPIRITUEEL CAFE | CURSUSSEN | LINKS | CONTACT
 
 
 

In Spiritueel cafe " de lachende boeddha" ontvangt Jannie van der Meer op Zondagmiddag 13 april 2003 aanvang 15.00 uur gast Colette de Wit-van der Wees uit Gouda.

"Voetreflexologie"

Door voetreflextherapie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken.Voetreflexologie is een oude natuurkundige therapie, die al ruim 3000 jaar geleden werd toegepast in landen als India, China en Egypte.Ook bij verschillende Indianenstammen werd en wordt deze methode toegepast. Het is een therapie om pijn te verlichten, ziekten te beteugelen, spanningen te verminderen en gezondheid te herstellen en te bewaren.Op onze handen, zowel als op onze voeten, zijn alle organen gelokaliseerd. Je kunt er vele klachten mee aanpakken, zoals astma, rugklachten, bloeddruk, moeheid, depressie, hoofdpijn, infecties, zenuwachtigheid en veel klachten uit de dagelijkse praktijk. Ze zijn met deze therapie dikwijls zeer snel op te lossen.Door stimulatie/ massage van de reflexpunten in de corresponderende organen en weefsels ontstaat er een betere doorbloeding. Hierdoor vindt er afvoer van afvalstoffen plaats, waardoor de organen en weefsels weer beter kunnen gaan functioneren.Een juiste en overvloedige bloedsomloop is de sleutel tot je gezondheid. Het bloed hoeft alleen maar in alle delen van ons lichaam te komen om de vele gifstoffen, die elke levende cel afscheidt, te verwijderen, afgezien van de verwijdering van de vele dode cellen.Tegenwoordig beweegt men zich onvoldoende. Een behoorlijke wandeling op zijn tijd is de best denkbare oefening.

Als zo'n wandeling met blote voeten op het strand kan worden gemaakt, verzorgt de natuur zelf je "therapie".

Als ik door middel van bovenstaande aankondiging in spiritueel cafe " de lachende boeddha" op zondagmiddag 13 april a.s. aanvang 15.00 uur in Studio Sekieta, Hoogstraat 162a in Haastrecht, je belangstelling heb opgewekt en je hebt kunnen overtuigen van de vele mogelijkheden van deze therapie, dan ben ik geslaagd in mijn opzet. Jij bent dan, zoals altijd, weer van harte WELKOM.

Voor informatie over voetreflexologie:
Colette de Wit-van der Wees. tel.nr.0182-519244.

Colette is sinds ongeveer 7 jaar werkzaam als voetreflextherapeute en werkt vanuit een "energetische" benadering. Ze vindt het heel belangrijk om een client persoonlijke aandacht te geven en deze daarna dan weer met een goed gevoel naar huis te kunnen sturen.

Deze lezing wordt gegeven op Zondagmiddag 13 april 2003.
Aanvang 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.
Toegang is gratis.
In (Spiritueel Centrum) Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.
( 't poortje naast Museum Bisdom van Vliet).
N.B: Goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt praktisch voor de deur. Vanuit Gouda neemt u de bus richting Utrecht. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de overkant van de weg op het parkeerterrein bij het bejaardenhuis.

Voor info : tel. 0182-373086 / 06-20970285
Jannie van der Meer
Rozenplantsoen 20
2841 AN Moordrecht
de_lachende_boeddha@hotmail.com

De bijeenkomsten zijn gratis, daar ze voor een ieder toegankelijk moeten kunnen zijn en blijven.
Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.
Koffie, thee en drankjes afrekenen bij Laura aan de bar.