HOME | NIEUWS | LACHENDE BOEDDHA | SPIRITUEEL CAFE | CURSUSSEN | LINKS | CONTACT
 
 
 

In Spiritueel cafe " de lachende boeddha" ontvangt Jannie van der Meer op Zondagmiddag 14 september 2003 aanvang 15.00 uur gast Frederika van der Ven uit Gouda.

Adres: Spiritueel Centrum Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.( naast Museum Bisdom van Vliet )

Magneetveld Resonantie Therapie

Tevens staat er ook een nieuw en (naar mijn mening) zeer interessant seizoen van " spiritueel cafe de lachende boeddha" voor de deur, zoals gebruikelijk weer op de 2e zondagmiddag van de maand. Aanvang 15.00 uur in Studio Sekieta, Hoogstraat 162a in Haastrecht. Het poortje naast Museum Bisdom van Vliet.

Kijk voor meer informatie over onze geplande aktiviteiten bij de AGENDA.
De eerste lezing in het nieuwe seizoen zal worden gegeven d.d. 14 september a.s. door Frederika van der Ven. Praktijk voor Magneetveld Resonantie Therapie. Onderstaand een korte uiteenzetting van deze therapie.
Het pulserend maagneetveld brengt iedere lichaamscel, die niet goed werkt terug naar zijn oorspronkelijke energieniveau en heeft zo een positieve werking op vrijwel iedere klacht. Het zelfhelingsproces werkt weer. Magneetveld Resonantie therapie bevordert de celstofwisseling, waarbij het zuurstofgehalte omhoog gaat ( meer vitaliteit). Deze therapie is tevens geschikt om iedere andere therapie mee te ondersteunen.

Frederika van der Ven is tevens Magneetveld Resonantie Systeem adviseuse, bij verhuur en verkoop van de apparatuur.

Indien gewenst kunnen de behandelingen met ondersteunende gesprekken gecompliteerd worden. Volgens I.T.I.P. Om lichaam, verstand en geest weer in evenwicht te brengen, zodat er voluit geleefd kan worden.

Aanvullende informatie:
GRATIS: intake en/of kennismakingsgesprek. Informatieve presentaties ( op afspraak)
Tevens consulten door gespecialiseerde artsen uit Wenen mogelijk. Deze artsen zijn aangesloten bij het International Gesellschaft fur Energie Medizin. Voor vrijblijvende informatie kan je contact opnemen met Frederika van der Ven tel.06-20858137 of per e-mail henk-van-der.ven@wanadoo.nl

Aanvang 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.
Toegang is gratis.
In (Spiritueel Centrum) Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.
( 't poortje naast Museum Bisdom van Vliet).
N.B: Goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt praktisch voor de deur. Vanuit Gouda neemt u de bus richting Utrecht. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de overkant van de weg op het parkeerterrein bij het bejaardenhuis.

Voor info : tel. 0182-373086 / 06-20970285
Jannie van der Meer
Rozenplantsoen 20
2841 AN Moordrecht
de_lachende_boeddha@hotmail.com

De bijeenkomsten zijn gratis, daar ze voor een ieder toegankelijk moeten kunnen zijn en blijven.
Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.
Koffie, thee en drankjes afrekenen bij Laura aan de bar.