HOME | NIEUWS | LACHENDE BOEDDHA | SPIRITUEEL CAFE | CURSUSSEN | LINKS | CONTACT
 
 
 

In Spiritueel cafe " de lachende boeddha" ontvangt Jannie van der Meer op Zondagmiddag 14 december 2003 aanvang 15.00 uur Ruud Kraan en Ria Roos ( spiritueel genezers ) van OSIRIS uit Rijswijk.

Adres: Spiritueel Centrum Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.( naast Museum Bisdom van Vliet )

"DROOMUITLEG"

DROMEN zijn een sybolische taal van het onderbewuste. Dromen kunnen je op veel verschillende manieren helpen. Enkele van de meest voorkomende dromen:
* verwerkingsdromen verwerken van de emoties van alle dag, soms zelfs nog vanuit je jeugd.
* duidende dromen geven je vaak een antwoord op een situatie uit het dagelijkse leven.
*angstdromen kunnen een verwerking zijn, maar komen ook vaak voor bij medicijngebruik.
* uittredende dromen in deze dromen kun je ( in de ruimste zin des woords ) op reis gaan.
*voorspellede dromen geven aan wat er in de (nabije) toekomst kan gaan gebeuren.

Als je je dromen gaat analyseren, is dat een heel goede manier om jezelf beter te leren kennen. Het geeft je vaak een oplossing voor problemen, die je in het dagelijkse leven meemaakt.

Veel mensen denken, dat ze nooit dromen. Maar iedereen droomt altijd. Alleen weten veel mensen het zich 's morgens niet meer te herinneren. Als je iets met je droom wilt doen, is het verstandig pen en papier op je nachtkastje neer te leggen.Als je wakker wordt en je hebt de droom nog, schrijf het dan onmiddelijk op. Doe je dat niet en je opent je ogen, vervaagt de droom heel snel. Als je de droom 's morgens kwijt bent, doe dan het volgende: vraag aan je onderbewustzijn of je de droom weer mag herinneren en probeer vervolgens weer in je slaap weg te zakken. Ook helpt het opschrijven van trefwoorden of droomdelen heel goed: vaak komt dan de rest (of zelfs anderen dromen) terug !

Bij het interpreteren van de dromen is het belangrijk om te onthouden, dat datgene wat plaats vindt in je dromen, meestal niet letterlijk, maar symbolisch moet worden opgevat. Het heeft weinig zin om alle droomsymbolen uit het hoofd te gaan leren, want elk symbool heeft een persoonlijke betekenis voor de dromer.Als je byvoorbeeld droomt over water, dan kan dat vele betekenissen hebben: water kan je drinken, het kan reinigen, het kan je meevoeren, je kunt er in verdrinken, je kunt genieten van de schoonheid van een waterval, maar het kan je ook vernietigen !

Als jij iets over een droom wilt weten kom dan naar de lezing over "Droomanalyse" op zondagmiddag 14 december a.s.

Je kan bij Ruud Kraan en Ria Roos vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden van healing in hun praktijk.
Hun adres is Mauvelaan 45, 2282 SV Rijswijk.tel.070-3900852 e-mail: ruudkraan@planet.nl

Aanvang 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.
Toegang is gratis.
In (Spiritueel Centrum) Studio Sekieta, Hoogstraat 162a te Haastrecht.
( 't poortje naast Museum Bisdom van Vliet).
N.B: Goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt praktisch voor de deur. Vanuit Gouda neemt u de bus richting Utrecht. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de overkant van de weg op het parkeerterrein bij het bejaardenhuis.

Voor info : tel. 0182-373086 / 06-20970285
Jannie van der Meer
Rozenplantsoen 20
2841 AN Moordrecht
de_lachende_boeddha@hotmail.com

Minimale bijdrage 3 euro (incl. 1 x koffie/thee). Je bijdrage kan HELAAS niet langer vrijblijvend zijn, daar we vanaf heden een prijskaartje aanhangt. Het is niet de bedoeling om winst te maken, maar WEL om kostendekkend bezig te zijn en dat ook te blijven.