HOME  | LACHENDE BOEDDHA  | CONSULTEN  | CURSUSSEN  | LINKS  | GEDICHTEN  | CONTACT  | GASTENBOEK  | ARCHIEF SPIRITUEEL CAFE  | MEDIA
 
 
 

Welkom bij NIEUWS

Deze zondagmiddag ont-moet-tingen vinden plaats op 2e zondagmiddag van de maand. Dit seizoen is dat van 11 september 2011 tot en met 10 juni 2012. We hebben nu ook 1e paasdag en Moedertjesdag weer toegevoegd. 1e paasdag zullen/kunnen we een kaarsje aansteken voor een overleden dierbare. Moedertjesdag kan je (eventueel) een foto van je overleden moeder meebrengen. Aanvang: 15.00 uur. Kosten 7.50 inclusief koffie/thee en een versnapering of een donatie in een gesloten enveloppe Af te geven bij Rien achter de bar. Kom gerust eens bij ons langs. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Wij zullen je graag ont-moet-en cq be-groet-en aan/bij de deur van de school. We hebben plaats voor meer dan 50 personen. Parkeren kan op het terrein van de school of aan de overkant bij de flats. De school is goed te bereiken met de trein. Het is ongeveer tien minuten lopen vanaf het station.

AGENDA ONT-MOET-INGEN GOUDA

De AGENDA voor onze ONT-MOET-INGEN in Spiritueel café Gouda van de "de Lachende Boeddha" Deze zondagmiddagen ( de 2e zondagmiddag van de maand) vinden dit seizoen nog plaats tot en met 10 april a.s., waarna we weer van start gaan op 11 september 2011.

School voor Mlle Lenormand, daar verandert het e.a. aan. Er komen nl. data bij.
Workshops Mlle Lenormand ( deel 1 en 2) worden gegeven in huiskamerverband in de praktijk aan het Rozenplantsoen 20 in Moordrecht op zaterdag. Min imaal 2 en max 6 personen.

De geplande workshops van de eerstvolgende Mlle Lenormandcursus is d.d. 24 september en 8 en 22 oktober 2011 en deze is bijna VOL. Er kunnen op het moment, dat ik dit schrijf nog twee bij. Daarom zijn er nieuwe data gepland t.w. 12, 26 november en 10 december 2011. Hier zijn ook al weer diverse aanmeldingen voor binnengekomen, dus VOL= VOL.

De volgende Mlle Lenormand workshops vinden dan weer plaats in het voorjaar van 2012.

De data van de vervolgworkhops staan ook op de rol. Dit zijn zaterdag 5,19 november + 3 december 2011.

Het is natuurlijk ook mogelijk privéles(sen) te volgen. Jij bepaalt dan, in overleg met mij, wat jij van mij wil leren. Informeer naar de mogelijkheden.

Het is nog steeds mogelijk GRATIS Mlle Lenormand kaarten te leggen. De mogelijkheid werd in 1e instantie aangeboden aan mijn leerlingen om te oefenen, maar bleek zo´n succes dat we het erop hebben laten staan, zodat de rest van de werelds er ook van kan genieten, zonder uitleg natuurlijk. Er wordt momenteel meer dan 200x per dag gebruik van gemaakt.

n.b. In ons spiritueel café Gouda “ de lachende Boeddha” wordt 11 september 2011 een GRATIS informatiemiddag gehouden. De koffie/thee staat klaar vanaf 14.30 uur. We zullen dan uitleg geven over de AGENDA van het spiritueel café en voor diegenen, die daar belangstelling voor hebben 3 krt. leggen, verleden heden en toekomst, zowel Mlle Lenormand als Tarot. Je mag/kan zelf kiezen. Jannie legt Mlle Lenormand en Rien de Tarot.

Tevens zal Rien ( waarschijnlijk na de pauze) uitleg geven over zijn zelfgeschreven Bewustwordingscursus.

Een reis tot Bewustwording en innerlijke/persoonlijke groei met 10 tussenstations Deze workshops worden gegeven op de 3e zondagmiddag van de maand, danwel op een ochtend/middag/avond in de binnenstad van Gouda. Aan het einde van deze straat is een parkeergarage. De kosten van de 10 stations voor lesmateriaal,koffie/thee en een versnapering zijn 10 euro per (tussen)station op de 1e stop te voldoen bij de conducteur.

Je kunt je hiervoor aanmelden en/of informeren/ cq je voorkeur aangeven bij Rien via Je kunt via e-mail: qjvandermeer@hotmail.com contact met hem opnemen of via tel.nr. 0182-373086.